Wang & Söderström

 

Wang & Söderström holder til i storbyen København og er en tværfaglig kreativ duo sammensat af den svenske designer Anny Wang og arkitekt Tim Söderström.
Anny Wang har læst møbeldesign ved Academy of Design and Crafts i Göteborg i Sverige. Tim Söderström har studerede arkitektur ved Det Kongelige Danske Kunstakademii København.
Sammen har de grundlagt Wang & Söderström i 2016. Deres arbejde har fokus på digital og fysisk forskning og er kendt internationalt med opgaver for anerkendte kulturinstitutioner, førende modemærker og
nogle af de største medie- og kommunikationsplatforme. For HAY har de designet Wang & Söderström Collection.

Designet af Wang & Söderström

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.