44.220.44.148 - US

Benjamin Hubert

Benjamin Hubert leder et team af industrielle designere, forskere og ingeniører, der konstant udfordrer konventioner omkring den daglige brug af materialer. I deres søgen efter at opdage nye tilgange til at skabe visuelt overbevisende produkter har de vundet adskillige priser for deres arbejde inden for møbler, belysning, arkitektoniske udstillinger og interiørdesign. Benjamin Hubert mener, at der skal være en håndgribelig fordel ved produktets kerne for at retfærdiggøre introduktionen af produktet – også at det skal være noget der sætter det over sine forgængere. Spinning BH2 pendlen minder om det klassiske spindelegetøj til børn, der involverer en unik teknik. Huberts tilgang til design bestræber sig efter en smuk balance mellem enkelthed og funktionalitet. Hans design er ofte præget af bløde kurver, som bidrager til ny æstetik og tilføjer en elegance til ethvert rum uden at tage for meget fokus.

Designet af Benjamin Hubert

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.