banner

Åbningstider

Kundeservice

  • Åben alle hverdage kl. 12-15

Butik

  • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30
  • Lørdag kl. 10:00 - 16:00
  • Søndag kl. 11.00 - 16.00 

Medlemstilbud

Som medlem af Club Jacobsen Møbler kan du finde udvalgte varer fra vores sortiment af kvalitetsmøbler og designbrands til stærke medlemspriser. Hver måned forkæler vi vores medlemmer med særlig medlemspris der ikke er til at modstå. Måske du kan få et par ting fra ønskelisten lidt billigere eller forkæle dig selv med nyt til dit hjem?

Altid fri fragt

Som medlem af Club Jacobsen Møbler får du altid gratis levering* på alle køb, uanset beløbet. *For mindre varer gælder levering til pakkeshop, for varer der ikke kan leveres til pakkeshop gælder levering til kantsten.

Udvidet garanti

Som medlem af Club Jacobsen Møbler har du udover reklamationsretten en udvidet garanti på 24 måneder.

Favoritfunktionen

Som medlem af Club Jacobsen Møbler bliver de varer, du markerer som dine favoritter, gemt mellem dine besøg og du kan altid finde dine favoritter under din medlemsprofil.

Opbevaring af kvitteringer digitalt

Hver gang du køber online eller i butikken som medlem, bliver din kvittering gemt digitalt. De ligger på medlemsprofilen under 'Mine køb'.

Produkter på abonnement

Kommer snart

Medlemsmagasin

Vi elsker at dele vores bedste tips og nyheder med jer. Derfor har vi samlet alle vores blogindlæg under kundeklubssiden 'Inspiration' hvor du også kan finde vores nye magasin 'Dit hjem' kun til medlemmer.

Om Club Jacobsen

Hos Jacobsen Møbler er vi super glade og taknemmelige for alle vores loyale kunder og vores drøm med kundeklubben er at forkæle jer ekstra meget.

Som medlem af vores kundeklub får du adgang til fede fordele og bliver forkælet ekstra meget.

Vi håber, at du bliver glad for dit gratis medlemskab og at vores univers kan være med til at inspirere dig.