RSS

Blog

3 tips til pladsbesparende indretning af entréen
3 tips til pladsbesparende indretning af entréen
Din entré er det første rum, du møder i dit hjem, og det er også her, dine gæster danner sig et førstehåndsindtryk af din bolig. Det kan derfor være en rigtig god idé at overveje indretningen af lige netop dette rum, således både du og dine gæster får en varm og hyggelig velkomst. Her får du 3 tips til, hvordan du kan optimere indretningen af din entré med funktionelle og pladsbesparende løsninger.
Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum
Arne Jacobsen har i år 120-års jubilæum
I år har den anerkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen 120-års jubilæum. Han blev født d. 11. februar 1902 og har gennem sin levetid sikret sig en solid plads i den danske designhistorie som værende en mester inden for den skandinaviske modernisme. Arne Jacobsen efterlader et enormt eftermæle med hans mange arkitektoniske værker og møbeldesigns, der stadig står knivskarpt den dag i dag. Læs med videre og bliv inspireret.
Montana bliver 40 år
Montana bliver 40 år
Her fra Jacobsen Møbler vil vi gerne ønske Montana et stort tillykke med de 40 år – en inspirerende milepæl og bedrift, som de nu har med i bagagen. Montana Furniture er et brand, der giver dig uendelige muligheder for opbevaring på fineste og mest stilfulde facon samtidig med, at produktion, materialevalg og miljø stadig er et essentielt fokus hos dem. Dét vil vi i denne anledning gerne fejre og hylde.
Guide: Den store belysningsguide
Guide: Den store belysningsguide
Lamper kan hurtigt gå hen og blive et stort og uoverskueligt projekt. Der findes mange fagord i lampeverdenen, og samtidig er der mange ting, som skal tages med i overvejelserne når man skal indrette sit hjem med nye lamper. Vi guider dig til en bedre forståelse af lampeverden og dens mange fagord, så du allerede i dag kan gå i gang med planlægningen lampeindretningen i dit hjem.
Plejeguide: Havemøbler over vinteren
Plejeguide: Havemøbler over vinteren
Sommeren er ved at være ovre, og tiden vi bruger udendørs, bliver mindre. Inden længe skal haven, terrassen samt havemøbler gøres klar til næste sæson. Selvom du måske har havemøbler, der er vedligeholdelsesvenlige og produceret i slidstærke materialer, som tåler at stå ude i al slags vejr, anbefaler vi, at man stadig passer på møblerne i den kommende tid.
Nyhed: Nye lanceringer fra HAY
Nyhed: Nye lanceringer fra HAY
Det danske anerkendte brand, HAY, har endnu en gang lanceret nye kollektioner til deres allerede imponerende sortiment. Og de nye kollektioner skuffer bestemt ikke. De nye kollektioner er at finde i hos Jacobsen Møbler henholdsvis fra 16. august 2022, og består af møbler og lamper. Læs videre og se et udvalg af de fine nyheder fra HAY.