RSS

Blog

Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville
Nyheder: Sommerens unikke oase med Bloomingville
Den danske sommer står for døren og det er tid til at skabe sommerens spot. Skal du fange en solstråle i haven eller i sommerhuset, så er din personlige oase et must-have. Skal din oase være samlingspunktet for venner og familie med god siddeplads og plads til læskende sommerdrikke, eller er oasen dit frirum fra hverdagens stress og jag, hvor alenetiden skal tilbringes? Læs med her og bliv inspireret af nyhederne fra Bloomingville.
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus
Inspiration: Gå de lyse sommeraftener i møde med Blomus
Med skiftet til sommertid kan vi endelig se frem til længere dage med både lyse nætter såvel som mere mildt og lunt vejr, og det kalder på hyggelige stunder med venner, familie og naboer udendørs i haven, på terrassen eller altanen. Allerede fra foråret og resten af sommerhalvåret flytter vi mere og mere udendørs. Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre dit udendørsareal klar til sommerens mange skønne aftener med boligtilbehør fra Blomus.
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning
Hoptimist – Den ideelle gave til enhver anledning
Giv en Hoptimist i gave til en, som du har kær, og mærk glæden ved give. HOPTIMIST er et brand, som er blevet en del af den danske designhistorie med deres karakteristiske og finurlige figurer. Disse er i dag blevet et synonym for glæde og godt humør med deres fjedrende dynamik, og det er svært ikke at få et smil på læben, så snart øjnene møder en Hoptimist. Læs videre og find ud af, hvorfor Hoptimisten er den optimale gave til et hav af forskellige lejligheder.
Nyhed - Det lækreste og smukkeste sengetøj fra Södahl
Nyhed - Det lækreste og smukkeste sengetøj fra Södahl
Alle fortjener et lækkert sengesæt. Sengelinned er alfa og omega for vores nattesøvn, og Södahls moderigtige farver samt tidløse designs er blot ekstra plusser. Sengesættene er OEKO-TEX 100 certificeret, som er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier. Så kryb under dynen, lad roen sænke sig og oplev Södahls lækre sengesæt i dejlige bomuldskvaliteter.
Bring nyt liv til din Arne Jacobsen 7’er stol
Bring nyt liv til din Arne Jacobsen 7’er stol
Med fokus på ”brug og smid væk-kulturen”, kommer Bent Hansen nu med en yderst smart løsning. Du kan nu opgradere og bringe nyt liv til dine serie 7 model 3107 stole på ingen tid. Gemmer du så den gamle klassiker væk med et helbetræk? Svaret er nej. Med det smarte betræk giver du stolen mulighed for at tilføre noget ekstra, både til stolen i sig selv og din indretning.
Montana Aveny-T Stolen: En ny klassiker er født
Montana Aveny-T Stolen: En ny klassiker er født
Da denne sæson af DR-programmet ’Danmarks Næste Klassiker 2022’ løb hen over skærmen, og årets vinder blev fundet, var den store efterspørgsel på prototypen af vinderdesignet mærkbar. Den øjeblikkelige succes, Aveny-T Stolen har fået er ikke til at tage fejl af, og med Montana Furniture som producent af stolen, kan du heldigvis selv få fingrene i den fine stol.