RSS

Blog

Bo bedre bæredygtigt
Bo bedre bæredygtigt
Flere og flere møbelbrands er begyndt at tænke bæredygtighed ind i deres koncepter – også uden at gå på kompromis med design og anvendelighed! Vi må alle gøre en indsats for at passe på vores jord, og hvem ville ikke gerne indrette sit hjem med lækre møbler, som samtidig giver god samvittighed? Vi har her samlet et lille udpluk af brands som producere og og designer møbler med tanke på bæredygtighed.
Sommerens must-haves 🌞
Sommerens must-haves 🌞
Sommeren er godt i gang, og du er måske allerede gået på sommerferie. Her er 4 must-haves til din sommerferie uanset om du holder den her i Danmark eller i udlandet.
Inspiration: indretning af altaner
Inspiration: indretning af altaner
Når solen skinner, er altanen det bedste sted at være. De få kvadratmeter bliver flittigt brugt om sommeren til at sole, spise og bare slappe af under solens varme stråler. Uanset hver du bruger din altant til, er der mange overvejelser i forhold til hvordan du skal indrette den. Vi giver en masse tips til at skabe en hyggelig altan med masser af funktioner og hygge.
Udforsk &Traditions nyeste påfund
Udforsk &Traditions nyeste påfund
Udforsk &Traditions nyeste samling af møbler, belysning og tilbehør, der er designet til at blande grænser og udforske konceptet med hybriditet. Det afspejles tydeligt, at de tager udgangspunkt i naturen med deres rå materialer, så du til enhver tid er garanteret et design, der holder i mange år. Med varer fra &Tradition er du altså sikret et møbel eller en lampe, du kan have i dit hjem over en lang årrække.
30 lamper med wauw-faktor
30 lamper med wauw-faktor
Vi har her samlet de fineste funklende lamper til inspiration for dig. Gå på opdagelse i de mange lamper og lys dit hjem op fra gulv til loft.
Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion
Få inspiration fra Ferm Living SS21 kollektion
Det danske designbrand ferm LIVING nye SS21 kollektion består af møbler, belysning og interiør, som omfavner bløde, organiske former og neutrale jordfarver, der spænder lige fra sort til let sandfarvede nuancer. Med varme, finurlige detaljer, der afspejler det impulsive og kunstneriske, favner den nye SS21 kollektion de intuitive følelser, der er forbundet med at skabe et perfekt ufuldkomment hjem.