44.220.44.148 - US

Harri Koskinen

Harri Koskinen (f. 1970) er en fransk designer, der har studeret ved Lahti Institute of Design og ved University of Art and Design i Helsinki. Hans internationale gennembrud blev i 1996 med Block-lampen, der allerede betragtes som en skandinavisk designklassikker og som har været en del af MoMAs permanente kollektion siden 2000. Koskinens kreationer inkluderer en lang række forskellige produkter – møbler, service, glas, belysning, ure, tekstiler og meget mere – alt sammen designet til verdenskendte mærker. På Milanos internationale møbelmesse i 2009 præsenterede Koskinen sit eget mærke Harri Koskinen Works, hvorunder han fremstiller sit eget møbelsortiment. Koskinens design er kendetegnet ved funktionalitet og strenge æstetiske kriterier – han er altid på udkig efter innovative løsninger for både forbrugeren og producenten. Han har modtaget prestigefyldte priser for sine værker, herunder Compasso d’Oro Award i 2004 for sin Muu stol, Torsten og Wanja Söderberg-prisen i 2009 og Wallpaper Design Award for hans sovesofa i 2010.

Designet af Harri Koskinen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.