Om os
Møbler i en god kvalitet. Interiør, der inspirerer til en spændende boligindretning. Det er præcist, hvad vi brænder for hver eneste dag.
Jacobsen Møbler startede som en fysisk butik i Aabenraa. Den findes stadig, og hver dag elsker vi at tage imod både nye og gamle kunder, være med til at inspirere og give en god rådgivning. Det gør vores arbejdsdag god – at se kunderne gå fra vores butik med møbler eller interiør, der skal skabe en rød tråd og hyggelig enhed i deres hjem. Uanset hvilken stil, de går efter.
Nu er Jacobsen Møbler gået online, og vi glæder os til at præsentere vores store sortiment.

Jacobsen Møbler – en verden af kvalitetsmøbler og smukt interiør
Jacobsen Møbler er en privatejet virksomhed, der leverer kvalitetsmøbler og interiør. Vi har hele tiden fokus på at opdatere vores sortiment, så du altid finder det nyeste fra nogle af de førende brands inden for møbler og interiør. Hos os skal du aldrig gå forgæves, men altid have et bredt udvalg af kvalitetsmøbler og flot interiør, der giver dig ny inspiration til din boligindretning. Dét er vores mission.
Både i vores fysiske butik og i vores webshop finder du et univers af lækre kvalitetsmøbler og moderne interiør. Er du vild med Kähler, HAY eller House Doctor, er vi en rigtig god mulighed for at finde alle dine yndlingsdesignere samlet ét sted. Vi byder også på tidsløse og fantastisk smukke møbler fra Arne Jacobsen samt moderne og stilrene lamper fra eksempelvis Le Klint. Hos Jacobsen Møbler finder du kun populære brands, der har fingeren på pulsen, både når det gælder skandinavisk designtradition og godt håndværk i en god kvalitet.
At finde det helt rigtige til vores kunder og give dem en god og tryg betjening er nogle af de vigtigste værdier, vi arbejder ud fra.

Stor erfaring – tryg betjening
Hos Jacobsen Møbler skal du være velkommen, uanset om du er privat kunde, fra erhvervslivet eller den offentlige sektor. Vi har kunder i alle tre segmenter, og med vore mange års erfaring har vi en god bagage, der giver os mulighed for at vejlede et bredt udvalg af kunder, der gerne vil skabe en moderne indretning, hvor der aldrig skrues ned for hverken godt design eller kvalitet, der ikke kan sættes en finger på.
Uanset om du besøger os i vores fysiske butik i Aabenraa eller leder efter flot interiør her i webshoppen, mærker du vores erfaring og vilje til at give dig en god betjening. I den fysiske butik er vi et stærkt team af sælgere, som tilsammen har mange årtiers erfaring inden for møbel- og interiørbranchen. Det er dén erfaring, vi trækker på, når vi skal rådgive dig til at finde lige netop det møbel eller den type interiør, der skal skabe en særlig stemning i dit hjem eller din virksomhed. Vi gør en stor ære i at give dig en tryg betjening i vores fysiske butik - og i vores webshop ønsker vi at give samme mulighed. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. På den måde får du et informeret grundlag til et godt køb, der skaber glæde i hjemmet eller virksomheden.
Vi finder altid en løsning. Uanset om vi rådgiver privat-, erhvervs- eller institutionskunder.

Besøg os i vores butik – eller køb smukt design online
I Aabenraa finder du vores butik. Derfor står vi altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.
Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som har åben alle dage. Vores kunder er noget af det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik. Desuden får du hurtig levering, når du køber fra vores webshop.
Vil du have muligheden for at deltage i spændende konkurrencer? Så følg os på Facebook og instagram. Vi elsker at holde konkurrencer for at give tilbage til vores kunder, og derfor gør vi det ofte. Her er du også altid velkommen til at skrive til os, så du kan give os gode idéer til hvilke nye mærker, vi skal have i butikken. Vi er altid åbne for forslag, så vores sortiment kan blive endnu bedre og større.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb hos os, skal du igennem nogle trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

 

banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Dæk det flotteste påskebord

Dæk det flotteste påskebord

Her finder du inspiration til hvordan du kan dække et smukt påskebord. Ved brug af flotte vaser og blomsterdekorationer, farvet stel og påskeæg både spiselig og dekorative kan påskebordet fuldendes.... Læs mere
Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelse af havemøbler

For at sikre dig at dine havemøbler holder sig flotte og får den længste mulige holdbarhed, er det vigtigt at vedligeholde dem. Se her hvordan du vedligeholder forskellige typer af havemøbler.... Læs mere
Sådan indretter du din entré

Sådan indretter du din entré

Din entré er ofte det første indtryk, dine gæster får af dit hjem, og derfor bør du ikke glemme denne del af din boligindretning. Du bør derfor sørge for, at entréen virker indbydende og praktisk.... Læs mere
Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Gør dit hjemmekontor funktionelt og hyggeligt

Få inspiration til at indrette dit hjemmekontor. Vi er kommet med vores forslag til valg af de rigtige skriveborde, kontorstole og opbevaringsløsninger som kan give dig struktur på hjemmekontoret.... Læs mere
Gaveidéer til valentinsdag

Gaveidéer til valentinsdag

Den 14. februar er det Valentinsdag. I den anledning giver vi dig her vores Valentins gaveidéer. Måske kan du finde den perfekte gave til en som du har kær?... Læs mere

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.