Om os
Møbler i en god kvalitet. Interiør, der inspirerer til en spændende boligindretning. Det er præcist, hvad vi brænder for hver eneste dag.
Jacobsen Møbler startede som en fysisk butik i Aabenraa. Den findes stadig, og hver dag elsker vi at tage imod både nye og gamle kunder, være med til at inspirere og give en god rådgivning. Det gør vores arbejdsdag god – at se kunderne gå fra vores butik med møbler eller interiør, der skal skabe en rød tråd og hyggelig enhed i deres hjem. Uanset hvilken stil, de går efter.
Nu er Jacobsen Møbler gået online, og vi glæder os til at præsentere vores store sortiment.

Jacobsen Møbler – en verden af kvalitetsmøbler og smukt interiør
Jacobsen Møbler er en privatejet virksomhed, der leverer kvalitetsmøbler og interiør. Vi har hele tiden fokus på at opdatere vores sortiment, så du altid finder det nyeste fra nogle af de førende brands inden for møbler og interiør. Hos os skal du aldrig gå forgæves, men altid have et bredt udvalg af kvalitetsmøbler og flot interiør, der giver dig ny inspiration til din boligindretning. Dét er vores mission.
Både i vores fysiske butik og i vores webshop finder du et univers af lækre kvalitetsmøbler og moderne interiør. Er du vild med Kähler, HAY eller House Doctor, er vi en rigtig god mulighed for at finde alle dine yndlingsdesignere samlet ét sted. Vi byder også på tidsløse og fantastisk smukke møbler fra Arne Jacobsen samt moderne og stilrene lamper fra eksempelvis Le Klint. Hos Jacobsen Møbler finder du kun populære brands, der har fingeren på pulsen, både når det gælder skandinavisk designtradition og godt håndværk i en god kvalitet.
At finde det helt rigtige til vores kunder og give dem en god og tryg betjening er nogle af de vigtigste værdier, vi arbejder ud fra.

Stor erfaring – tryg betjening
Hos Jacobsen Møbler skal du være velkommen, uanset om du er privat kunde, fra erhvervslivet eller den offentlige sektor. Vi har kunder i alle tre segmenter, og med vore mange års erfaring har vi en god bagage, der giver os mulighed for at vejlede et bredt udvalg af kunder, der gerne vil skabe en moderne indretning, hvor der aldrig skrues ned for hverken godt design eller kvalitet, der ikke kan sættes en finger på.
Uanset om du besøger os i vores fysiske butik i Aabenraa eller leder efter flot interiør her i webshoppen, mærker du vores erfaring og vilje til at give dig en god betjening. I den fysiske butik er vi et stærkt team af sælgere, som tilsammen har mange årtiers erfaring inden for møbel- og interiørbranchen. Det er dén erfaring, vi trækker på, når vi skal rådgive dig til at finde lige netop det møbel eller den type interiør, der skal skabe en særlig stemning i dit hjem eller din virksomhed. Vi gør en stor ære i at give dig en tryg betjening i vores fysiske butik - og i vores webshop ønsker vi at give samme mulighed. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. På den måde får du et informeret grundlag til et godt køb, der skaber glæde i hjemmet eller virksomheden.
Vi finder altid en løsning. Uanset om vi rådgiver privat-, erhvervs- eller institutionskunder.

Besøg os i vores butik – eller køb smukt design online
I Aabenraa finder du vores butik. Derfor står vi altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.
Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som har åben alle dage. Vores kunder er noget af det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik. Desuden får du hurtig levering, når du køber fra vores webshop.
Vil du have muligheden for at deltage i spændende konkurrencer? Så følg os på Facebook og instagram. Vi elsker at holde konkurrencer for at give tilbage til vores kunder, og derfor gør vi det ofte. Her er du også altid velkommen til at skrive til os, så du kan give os gode idéer til hvilke nye mærker, vi skal have i butikken. Vi er altid åbne for forslag, så vores sortiment kan blive endnu bedre og større.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb hos os, skal du igennem nogle trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.
banner

Åbningstider

Kundeservice

Butik

 • Mandag - fredag kl. 10:00 - 17:30.
 • Lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Søndag kl. 11:00 - 16:00.

Aktuelt

Indretning af lille soveværelse

Indretning af lille soveværelse

Det er ikke os alle det har et kæmpe soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Det kan være svært at få et hyggeligt soveværelse, som også er praktisk med nok plads til opbevaring.... Læs mere
Guiden til et romantisk soveværelse

Guiden til et romantisk soveværelse

Efter mange dejlige og lyse sommeraftener går vi nu de koldere og mørkere aftener og nætter i møde. Derfor ønsker mange en behagelig og varm følelse i deres soveværelse, som er det helt ideelle rum i ...

Læs mere
Indretning på få kvadratmeter

Indretning på få kvadratmeter

Med få kvadratmeter kan indretningen ofte kræve en lidt mere kreativ og alternativ tilgang. Heldigvis er der mange tips og tricks, der kan hjælpe med at finde det, der virker for dig og din lejlighed....

Læs mere
Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Når du går i gang med indretningen af børneværelset, er det vigtigste at tænke over funktionerne i værelset. Har du et lille barn, kan det måske være nødvendigt med en pusleplads og en god stol (til f... Læs mere
4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

4 nemme planter til dig, som ikke er god til planter

Planter er bare super flotte at bruge i indretningen, men med planterne følger et stort ansvar. Derfor har vi fundet nogle planter, som er lette at passe og kan blive et super flot element i din indre...

Læs mere

Instagram

                  Jacobsen Møbler Aabenraa

                  banner

                  Besøg vores store butik i Aabenraa

                  I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

                  Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.