44.210.151.5 - US

GamFratesi

GamFratesi består af designerduoen Stine Gam (Født i Danmark i 1975) og Enrico Fratesi (Født i Italien i 1978). Designerteamet mødte hinanden da de studerede arkitektur i Italien og grundlagde deres GamFratesi studie i 2006.

Deres forskellige kulturelle baggrunde giver en smuk blanding af den klassiske danske håndværkstradition med en tidløs italiensk intellektuel og konceptuel tilgang. Deres design kendetegnes ved et oprigtigt, naturligt udtryk og ønsket om at kommunikere en historie gennem brug af tradition, innovation og funktionalitet.

GamFratesi har modtaget international anerkendelse og de har udstillet arbejde over hele verden.

Designet af GamFratesi

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.