35.174.62.162 -
Ansvarlige brands

Flere har fået øjnene op for de utallige af brands, der designer både møbler og interiør, på en mere miljørigtig måde. Samtidig har flere brands fået et ønske om et grønnere afsæt og ambitioner om at forene både et skønt design med en skånsom og ansvarlig produktion. Vi forhandler en lang række brands, som alle har det til fælles, at de har et stort fokus på miljø og ansvarlighed.

Plejeguides
Når man køber nye produkter, uanset om der er tale om møbler, tekstiler eller diverse dekorationer, er det stadig vigtigt at kunne opretholde kvaliteten og forlænge produkternes levetid bedst muligt. Derfor hjælper vi dig med en række plejeguides til forskellige materialer, så du bedst muligt kan pleje dine produkter og have glæde af dem mange år frem.
Certificeringer
Certificeringer er din sikkerhed som forbruger, der vil købe ansvarligt, og at dine varer er produceret på en socialt-, økonomisk- og på mere miljømæssig ansvarlig måde. Der findes et hav af forskellige certificeringer, og ofte det kan være svært at vide, hvad de hver især betyder og indebærer. Læs mere om de forskellige certificeringer her.