3.230.173.188 - US

Jaime Hayon

Jaime Hayon er en spansk kunstner og designer født i 1974 i Madrid. Han åbnede sit eget studie i 2000 og har siden da designet møbler, belysning og tilbehør til hjemmet. Før Jaime åbnede sit eget studie, var han meget interesseret i skateboard kultur og grafisk design, som i dag ses igennem hans design med humoristiske og spændende detaljer. Han studerede industrielt design i Paris og Madrid og arbejdede på et tidspunkt for den anerkendte billedskaber Oliviero Toscani. Med sine design, der vises på anerkendte museer over hele verden, er Hayon i spidsen for en ny bølge af talenter der slører linjerne mellem kunst og design. Hayon, der nu driver kontorer i Italien, Spanien og Japan er opsat på at udforske nye og udtryksfulde former, samtidig med at de opretholder en dyb respekt for håndværksmæssige færdigheder, fint udformede detaljer og en passion for leg.

Designet af Jaime Hayon

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.