34.239.170.244 - US

Arne Jacobsen & Flemming Lassen

Arne Jacobsen & Flemming Lassen er begge anerkendte designere inden for dansk modernisme og er især kendt for deres funktionalistiske tilgang til design. Arne Jacobsen og Flemming Lassen betragtes som nogle af Skandinaviens mest indflydelsesrige arkitekter. Efter at have etableret et fælles kontorlokale i de tidlige 1930, udtænkte de det prisbelønnede ”Fremtidens hus”, som er et spiralformet hjem fyldt med datidens nye moderne transportmidler, såsom båd, bil og helikopter på taget. De fortsatte med at designe adskillige andre projekter sammen, men også individuelt, hvilket bragte dem international anerkendelse. I 1929 designede Arne Jacobsen Bellevue-lampen, som er et Bauhaus-inspireret produkt, der signalerer skandinavisk minimalisme, hvor yndefulde linjer og en ren silhuet møder den skulpturelle enkelthed.

Designet af Arne Jacobsen & Flemming Lassen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.