3.229.117.191 - US

Edward Van Vliet

Edward van Vliet ser design som rejser mellem drømme og virkelighed. Før Vliet åbnede sit eget studie i 1990, studerede han arkitekturdesign, interiør og industriel design ved Design Academy Eindhoven og HKU School of Arts. Vliet er en anerkendt designer på spidsen for hollandsk design. Hans design overskrider æstetiske grænser ved at trække på en global blanding af kulturelle påvirkninger. Edward van Vliets design koncentrerer sig om en kulturel tilgang og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Ved at have en unik evne til at overskride de æstetiske grænser, giver studiets ekspertise inden for design, arkitektur og livsstil et nyt perspektiv på designprocessen. Som den anerkendte designer han er, er der blevet skrevet en bog om Edward van Vliets arbejde og vision om design. Bogen heder Creating World og blev offentliggjort internationalt.

Designet af Edward Van Vliet

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.