3.239.11.178 - US

Hee Welling

Hee Welling er en dansk møbeldesigner, som i 2003 startede sit eget studie i København. Welling har modtaget adskillige priser for sit imponerende arbejde bl.a. Bo Bedre Award (Danmark) og Good Design Award (USA) . Han er søn af en snedker, og han har derfor fra barnsben haft en stor interesse for materialer og hele processen der er i at skabe noget. Han tog senere hen til Helsinki for at studere på The University of Art and Design og fik efterfølgende sin kandidatgrad fra The Royal Danish Academy of Fine Arts i København, hvor han i dag lærer fra sig som underviser. Forhåbningen bag hans design, er at skabe et produkt der kan bruges af et bredt publikum. Et kendetegn ved hans arbejde er et elegant look.

Designet af Hee Welling

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.