44.220.44.148 - US

Andreas Bozarth Fornell

Andreas Bozarth Fornell er baseret i Stockholm og er arkitekt med baggrund inden for design af interiør til en række forskellige mode mærker. Fornell er begejstret for ideen om kunst og atmosfære og er opsat på at eksperimentere med de medfødte egenskaber ved materialer for, at skabe koncepter der er relevante og spændende. I 2010 åbnede Fornell sit eget arkitekt- og designbureau Bozarthfornell Architects. Siden da har studiet arbejdet på tværs af det arkitektoniske felt og har specialiseret sig inden for moderelaterede projekter. Andreas’ vision om arkitektur og design er stærkt præget af den kunstneriske verden og han søger at kombinere koncept, skønhed og funktion i sit arbejde. Andreas henter inspiration fra sin rejse gennem en globaliseret verden og fra popkultur. De livlige kontrastfarver i hans arbejde er tæt knyttet til deres kontekst og overskrider ofte med vilje funktionens grænser. Fornell har designet ABF1 for &tradition, hvor han skubbede den kreative tilgang til design i en enkel lampe, der gør mere end blot at lyse et område op.

Designet af Andreas Bozarth Fornell

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.