44.210.151.5 - US

Tage Klint (1884-1953)


Tage klint var en dansk designer og fabrikant. Han var bror til Kaare Klint og far til Le Klint. Det var Tage klint som tilføjede den unikke gribekrave på de oprindelige Klint-skærme. Klint var uddannet landinspektør inden Thomas Thrige i 1920 fik ham til Odense for sammen at deltage i arbejdet med bilfabrikken. I 1918 blev Klint direktør for De forenede Automobilfabriker. Det var han indtil 1933. I 1943 grundlagde han virksomheden Le Klint, som er opkaldt efter hans datter.
Tage Klint designede den første lampe i 1942 og udover at være kendt for sine gribekrave var Tage Klint også utroligt kendt for sine lamper og lampeskærme generelt. Mange af Tage klints lampeskærme pynter i dag stadig i danske hjem.

Designet af Tage Klint (1884-1953)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.