3.230.143.213 - US

Arne Jacobsen (1902 – 1971)


Arne Emil Jacobsen er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1927. Det siges at Arne Jacobsen var med til at indføre modernismen i Danmark og er kendt på verdensplan. Allerede i 1925 fik Arne Jacobsen sin første sølvmedalje for Paris stolen. Stolen var hans første møbeldesign og han vandt med den på verdensudstillingen i Paris. I 1929 vandt Arne Jacobsen ved en udstilling afholdt af Akademisk Arkitektforening første præmien for ”The House of the Future”. Internationalt er han kendt for
Arne Jacobsen er især kendt for Paris møbelserien bestående af to lænestole og Charlottenborg møbelserien bestående af et bord, en sofa, og en lænestol i flere farver. Internationalt er han kendt for Syveren, Myren, Svanen og Ægget.

Designet af Arne Jacobsen (1902 – 1971)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.