Vincent Van Duysen

Født: 1962 (Lokeren, Belgien)

Uddannelse: Arkitekt - Sint-Lucas School of Architecture, Ghent

Design:
Vincent Van Duysen har altid været en kreativ sjæl og har fra en tidlig alder haft en passion for at tegne, nørde håndværk og generelt dykke ned i alt der havde relation til billeder, dans og bevægelse.
Hans tilgang til design handler om at bruge taktile materialer, der udmønter sig i et rent, tidløst design. Funktionalitet, holdbarhed og komfort er hovedelementer i hans arbejde, mens han samtidig har et helt tydeligt arkitektonisk sprog, der ikke er genert for at formidle æstetik. Vincent van Duysen lægger vægt på kontekst og tradition og forsøger at undgå mode og trends i hans tilgang til design, men fokuserer i langt højere grad på sanserne og fysiske oplevelse af rum, teksturer og lys.

I 1989 blev Vincent van Duysen Architects etableret, og firmaet er i dag vokset til et team på 30 samarbejdspartnere, som arbejder med lige fra produktdesign til diverse internationale brands, til kommercielle og store arkitektoniske projekter med fokus på boliger både i Belgien, Europa, Mellemøsten, Asien og USA.

Designet af Vincent Van Duysen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.