3.230.143.213 - US

Vicente Garcia Jiménez

 

Vicente Garcia Jiménez er født i Valencia, Spanien i 1978. Han dimitterede ved University of Experimental Sciences I Castellon de La Plana, hvor hans hovedfag var Industrial Design Engeneering. Han flyttede senere til Barcelona, hvor han arbejdede for Santa & Cole med at udvikle belysning, interiør og møbler. I løbet af denne periode udviklede han objekter der skabte liv og følelser gennem belysningen – for eksempel hans opfattelse af verden omkring han ved hjælp af lys, skygger, teksturer og farver for at skabe nye atmosfærer. Et stærkt behov for fremskridt fik ham til at flytte til Milano, hvor skæbnen bragte ham til Udine. Der blev han valgt til at skabe en ny serie af lamper til Karboxx. I 2005 blev han ansat som kunstdirektør hos det spanske firma Fambuena. I øjeblikket arbejder han med belysning og møbler, hvortil han også samarbejder med virksomheder, som Fambuena, Foscarini, Cesar Cucine, Palluco Italia og mange flere.

Designet af Vicente Garcia Jiménez

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.