Todd Bracher

 

Todd Bracher er en designer der øjeblikkeligt har base i New York City, efter at have arbejdet i både København, Milano, Paris og London. Bracher har samarbejdet med nogle af de mest prestigefyldte mærker i hele verden og med alt fra møbler til interiør og arkitektur. Todd beskriver sit arbejde med Mater, som en chance for at komme i kontakt med lokale kunsthåndværkere for at udveksle ideer. Derudover forklarer han, at verden med globaliseringen mister oprindeligt håndværk, hvorfor bevidstheden om at bevare det oprindelige håndværk stadig bliver mere vigtigt. Todd Bracher er uddannet på Pratt Insituts Industrielle designprogram og senere på den danske designskole i København. At studere i udlandet for at få et mere globalt syn på design var en del af hans karriereplan.

Designet af Todd Bracher

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.