Tim Rundle Studio

 

Tim Rundle Studio er baseret i London og arbejder inden for produktdesign og interiør. Tim Rundle er en industriel designer, som er specialiseret inden for møbler, belysning, samt interiør og strategisk konsultation. Han skaber prototyper med sin 3D printer og andre værktøjer, indtil han finder den nøjagtige løsning han søger. Ser man på klassiske danske designere som Poul Kjærholm som inspiration, laver Rundle meget tekniske design til forenklede og nyttige former. Oprindeligt er Tim Rundle fra New Zealand, men flyttede til London i 2008, hvor han først arbejdede med den anerkendte britiske designer Tom Dixon. Før Rundle grundlagde sit eget studie i 2015, var han Design Director hos Conran og Partners – det tværfaglige designstudie, der blev grundlagt af Sir Terence Conran.

Designet af Tim Rundle Studio

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.