Thomas Bentzen

 

Thomas Bentzen er en dansk designer, der etablerede sit eget designstudie i 2010 i København. Tidligere var han partner i designstudiet Louise Campbell, hvor han arbejdede i fem år. Bentzen er en metodisk designer, som skaber solide, holdbare og æstetiske produkter. Han arbejder inden for den klassiske tradition for skandinavisk design – med et pragmatisk, beskedent og universelt syn på design. På baggrund af dette har han vist talent for at skabe design der er præget af en moderne fornemmelse, som også vækker en følelse af glæde. Thomas Bentzens design er kendetegnet ved enkelthed, rationalitet og funktionalitet. Med enkle og simple løsninger skaber han meningsfulde produkter til hverdagen. Hans lidenskab er at designe produkter som skaber nysgerrighed, er funktionelle og imødekommer det menneskelige behov.

Designet af Thomas Bentzen

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.