34.239.170.244 - US

Studio Natural

Studio Natural er et prisvindende, tværfagligt og kreativt designstudie, som fokuserer på produktdesign, grafisk design og kunst. Studiet blev grundlagt af Alessandro Paoletti og Marco De Santi i 2012. I 2016 åbnede de endnu et designstudie i Spanien. Som industrielle og grafiske designere har de opbygget en omfattende erfaring, der spænder fra diverse udstillinger til produktdesign gennem grafisk og webkommunikation. De beskriver deres tilgang til design som værende kreativ. Cri Cri er den første lampe de udviklede i samarbejde med Foscarini. De har igennem tiden vundet mange priser og er blevet belønnet for deres designs. Studio Natural vandt deres første Excellent Prize International Bicycle Design Competition pris i 2016. De modtog deres seneste pris i 2020 – iF Design Award prisen.

Designet af Studio Natural

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.