35.174.62.162 -

Strand + Hvass

Strand + Hvass Design Studio ligger i et rummeligt og lyst loft i et klassisk lager i København. Dens centrale placering giver designerne mulighed for kontinuerligt at være i kontakt med bevægelser i design i Danmarks hovedstad. Niels Hvass og Christina Strand er dygtige designere med en spændende portefølje, der kan prale af en række kommercielle succeser og eksperimentelle projekter. Deres arbejde er baseret på innovative processer, en grundlæggende forståelse af markedet og et tæt samarbejde med deres kunder om strategi og udvikling. For Strand + Hvass er design en strategi i sig selv, der kan forbedre betingelserne for menneskeliv, miljø og oplevelser. Desuden kan design bruges som et værktøj til at udvikle samfundets konkurrenceevne og økonomiske vækst. Deres design er brugercentreret og dybt forankret i den skandinaviske kultur. Enkelthed og velafbalancerede linjer er hjørnestenene i vores arbejde og appellerer til både det skandinaviske og internationale publikum.

Designet af Strand + Hvass

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.