Stilleben


Desingteamet Stilleben består af Ditte Reckweg og Jelena Nordentoft og er uddannede keramikere. De har, ligesom navnet "Stilleben" henviser til, fokus på kombination af elementer, der samles i en harmoniske helheder.
De har via deres samarbejde opnået lige præcis denne harmoniske resonans. De to keramikere mødtes på Den danske designskole og kort efter endt uddannelse havde de idéen til butikken Stilleben, der bærer omhyggeligt udvalgte
håndværks- og designgenstande til bordet, hjemmet og garderoben. I dag er Stilleben et trendsættende og internationalt anerkendt galleri i hjertet af København, drevet af en klar følelse af æstetik, kvalitet og lidenskab.
Designduoen har designet den smukke Edge serie for Skagerak

Stilleben er en måde at sætte genstande sammen på i en speciel - og ikke definerbar - geometrisk ordren. Stilleben kan bestå af en samling af genstande der har noget til fælles. For eksempel vaser i forskellige former og farver, en fælles
funktion, farve eller emne.

Designet af Stilleben

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.