Stanislaw Czarnocki

 

Stanislaw Czarnocki er en polsk designer, som driver designstudiet Umiar i Warszawa sammen med Katarzyna Kempa. Stanislaw er født i Warszawa og har en kandidatgrad fra ECAL – Ècole Cantonale d’Art de Lausanne. Designeren tror på den sande værdi af normale objekter, samt klare og funktionelle former. Czarnocki mener at verden er fyldt med for mange produkter, som er designet med kortsigtede mål. Han leder i stedet efter enkle løsninger og reduktion af overskydende. Hans design følger nøje med på alle detaljer. Hans designfilosofi koncentrerer sig om klare og funktionelle former – udover noget specielt eller ekstravagant sigter Czarnocki mod normalt, almindeligt og praktisk design.

Designet af Stanislaw Czarnocki

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.