SmithMatthias

 

Jack Smith og Gemma Matthias har en ansvarlig tilgang til deres designarbejde. Efter at have arbejdet for adskillige arkitekter, har deres fælles viden om fremstilling og lidenskab for varige produkter ført dem til en utilitaristisk tilgang til moderne design. SmithMatthias etablerede sit eget designstudie i London i 2012. Designerne beskriver deres design som værende følsomt og intelligent med formålet om at skabe karakteristiske og innovative produkter, som tager højde for markedets behov. Når designerne Jack og Gemma får en idé, bliver denne testet gennem CAD-modellering, visualisering og en prototype. Designerne vægter samarbejde højt og ser helst et tæt samarbejde med produktionen for at opnå det bedste resultat. SmithMatthias har et ønske om, at forbrugerne skal få en særlig forbindelse til deres arbejde; at det skal være en fornøjelse at opleve, eje og bruge.

Designet af SmithMatthias

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.