3.237.34.21 - US

Sebastian Herkner

 

Sebastian Herkner blev født i 1981 i Bad Mergentheim og flyttede til Offenbach am Main for at studere produktdesign på Offenbach universitet for kunst og design. Mens han allerede fokuserede på at designe objekter og møbler ved at slå forskellige kulturelle sammenhænge, kombinerede Herkner nye teknologier med traditionelt håndværk. Under hans studier fik Herkner en praktikplads hos Stella McCartney i London og udviklede en særlig smag for materialer, farver, strukturer, teksturer og hvordan de er forbundet med hinanden. Siden han grundlagde sit eget designstudie i Offenbach am Main i 2006, har han designet produkter til anerkendte producenter, samt arbejdet med interiørdesignprojekter. Ved design af hverdagens genstande er Sebastian Herkner påvirket af hans observationer af mennesker og deres handlinger. I denne sammenhæng er det vigtigt at se ud over sine egne discipliner for, at opnå en merværdi for forbrugeren. Herkner er ikke så meget påvirket af tendenser eller aktuelle forbrugskriterier, fordi det der er interesserer ham, er enkle teknikker og traditionelle materialer kombineret med et simpelt mekanisk princip og en entydig funktion. Hans idé om bæredygtighed består af at anvende traditionelle fremstillingsteknikker og deres unikke karakter. Han kombinerer og fortolker dette ved at anvende nye teknologier og efterbehandlingsmetoder.

Designet af Sebastian Herkner

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.