44.210.151.5 - US

Sebastian Alberdi

Spansk-argentinske Sebastian Alberdi (f. 1978) er opvokset i Buenos Aires, men flyttede som 20-årig til Barcelona. I dag har han ikke alene et designstudie i eget navn, men lærer også fra sig som professor, ligesom han er en del af de prisbelønnede internationale, designkollektiv outofstock.
En grundlæggende nysgerrighed på verden og samspillet mellem objekt og menneske driver Sebastián Alberdi. Den industrielle designer med spanske og argentinske rødder udfordrer kontinuerligt materialer, teknologi og håndværk i sit designstudie i Barcelona. For at skubbe til grænserne for det mulige og for at forfine det enkelte design i forhold til, hvad det bidrager med til omgivelserne af følelse, funktionalitet og visuel væren. Sebastián Alberdi stræber efter æstetik, enkelhed og præcision, og dog kan der i hans design ofte spores en note af temperament, som gør det sofistikeret og levende.

Designet af Sebastian Alberdi

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.