Peter Svarrer

Peter Svarrer

Peter Svarrer er født i 1957, og er en dansk glasdesigner. Peter Svarrer går under navnet ”Lysets mester”, idet han skaber glasdesign baseret på at fange og reflektere lys på en helt særlig måde, som kun er muligt når man arbejder med glas. Peter Svarrer startede med en overbevisning om at skulle være keramiker, men under sit studie på Kunsthåndværkerskolen i København, stiftede han bekendtskab med glaskunstneren Finn Lynggaard, og blev optaget af glassets skønhed og muligheder. Efter Svarrers tid på Kunsthåndværkerskolen, stiftede han i 1981 Christiania Glaspusteri, sammen med to medstuderende fra hans studietid. I årene efter var Peter Svarrer tilknyttet forskellige glasværksteder, men i 1997 kom han til Holmegaards Glasværk og det var starten på et frugtbart og produktivt samarbejde, som stadig er aktivt den dag i dag. Hos Holmegaard har Peter Svarrer skabt serien Cocoon, Future, Carbernet, Northern Lights og Reflections samt lamper til Island og Cocoon-serien.

Designet af Peter Svarrer

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.