44.210.151.5 - US

PEDERJESSEN

Studiet PEDERJESSEN blev grundlagt i 2015 af Søren Pedersen og Lasse Jessen. De to industrielle designingeniører afsluttede deres studier på Syddansk Universitet og besluttede derefter at starte deres eget studie. Deres design fokuserer på møbler og belysning og er kendetegnet ved en holistisk produktionsudvikling. Pedersen og Jessen eksperimenterer fortsat med nye materialer og teknologier, og forfølger deres vision om, at skabe funktionelle og æstetiske produkter. Hos PEDERJESSEN har de en systematisk tilgang til produktudvikling. PEDERJESSEN fokuserer altid på nye teknologier, lave omkostninger og innovative måder at kombinere forskellige materialer.

Designet af PEDERJESSEN

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.