Nicolaj Nøddesbo

 

Nicolaj Nøddesbo er en dansk designer, som har studeret på Arkitektskolen i Aarhus. Nicolaj blev en del af NORR11 designteamet i 2017 og har siden da udviklet ikoniske design, herunder innovativ belysning og tidløse nyheder inden for boligtilbehør. Nicolaj stræber efter at skabe funktionelt design med personlighed og karakter. Fælles for alle hans design er hans fokus på materialer og minimalistisk, samt skulpturelt design. Nicolaj Nøddesbo har en minimalistisk og enkel tilgang til design, som understreges ved materialebruget og den kompromisløse kvalitet.

Designet af Nicolaj Nøddesbo

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.