Nendo & Luca Nichetto

 

Oki Sato og Luca Nichetto blev født i forskellige kulturer, men deler en stærk lidenskab for design og en innovativ måde at samarbejde på. Sato blev født i Canada og er grundlæggeren af designstudiet Nendo i Tokyo, der fokuserer på hverdagens genstande, møbler, mode og udstillinger, der kendetegnes ved en legende, men alligevel unik æstetik. Nichetto åbnede sit første studie i Venedig i 2006 og et andet i Stockholm fem år senere. Hvert design afspejler en dyb lidenskab, viden og påskønnelse af håndværk kombineret med kulturelle referencer og øje for detaljer, former og personlighed med farvepaletter inspireret af naturen. Da de to designere udviklede den modulære sofa ”Isole”, blev de inspireret af Tanka, som er japansk poesi hvor den ene person starter digtet og en anden afslutter det. Resultatet heraf er en alsidig sofa med diskrete sideborde udtrykt i en blød, kærlig og indbydende æstetik.

Designet af Nendo & Luca Nichetto

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.