Nathalie Du Pasquier

 

Nathalie Du Pasquier er en fransk maler og designer, der har haft base i Milano siden 1979. Hun er kendt som en af de grundlæggende medlemmer af den indflydelsesrige Memphis Design gruppe, der blev etableret af designer af arkitekt og designer Ettore Sottass i 1981. Nathalie Du Pasquiers tidligere arbejde for Memphis er kendt for sin livlige brug af farver og mønstre. Ved siden af hendes designs, skabte hun en række smykker, møbler, tekstiler og tøj til Memphis, før hun udelukkende dedikerede sig til malerier fra 1987. Alt designerens arbejde er udstillet internationalt, hvilket er en stor del af Nathalie Du Pasquiers succes. Hendes design er for nyligt blevet udsat for en helt ny generation, der genoptager hendes fine brug af farver, abstrakte konstruktioner og avancerede strukturer.

Designet af Nathalie Du Pasquier

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.