34.239.170.244 - US

Naoto Fukasawa

Naoto Fukasawa er født i Yamanashi-præfekturet i Japan i 1956 og er professor i Itegrated Design Deparment på Tama Kunstuniversitet. Hans designfirma NAOTO FUKASAWA DESIGN blev lanceret i 2003. Han designer for en lang række store brands på verdensplan samtidig med at han konsulterer og designer for lokale japanske firmaer og er kunstdirektør for Maruni.
Hans designs spænder bredt, ligefra elektronik til møbler og interiør. Han har fået tildelt titlen Royal Designer for Industry (Royal Society of Arts) og har modtaget Isamu Noguchi prisen.

Designet af Naoto Fukasawa

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.