3.237.34.21 - US

Monica Ritterband

 

Monica Ritterband

Monica Ritterband er en dansk kunstner, som oprindeligt er uddannet journalist. Side 1997 har Monica Ritterband arbejde fuld tid, som kunstner, men før det arbejdede hun på de landsdækkende aviser og som nyhedsoplæser på dansk tv.

"For mig er et møbels rolle dobbelt - rollen som en smuk skulptur, der samtidig trofast og pålideligt skal tjene sit tiltænkte formål for de mennesker, der bruger det."

Monica Ritterband har som billedkunstner produceret en række figurer og skulpturer til offentlige rum i Danmark. Hendes første samarbejde med FDB Møbler var i efteråret 2020, hendes møbelserie består af en fodskammel og to bænke. Den flotte serie er kendetegnet ved sit moderne og enkle design. Monica har tidligere lavet design for store danske virksomheder sin Royal Copenhagen, Holmegaard og Morsø. Hendes brændeovne fra Morsø modtog en internationale Ret Dot Design Award.  

Designet af Monica Ritterband

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.