Mogens Koch (1898 – 1992)


Mogens Koch var arkitekt og professor i bygningskunst på Kunstakademiet 1950-68. Udover at være kendt for sine møbeldesigns, har Koch også designet diverse bygninger, tekstiler og typografier. Fra 1925 til 1932 arbejdede han på både Carl Petersen, Ivar Bentsen og Kare Klints tegnestuer. Her blev han inspireret af principperne bag dansk funktionalisme. Koch mente
Koch er kendt for møbler som MK Byggereolsystemet, som han tegnede tilbage i 1928. Et fleksibelt og meget praktisk reolsystem med et tidløst design som stadig står i manges hjem i dag og som er blevet genfortolket mange gange igennem årene. I 1936 tegnede han Model 52, en enkel og meget stilfuld sofa, designet som en del af et pejsemøbelsæt, og i 1932 tegnede Koch MK Foldebordet, et enkelt og funktionelt foldebord.

Designet af Mogens Koch (1898 – 1992)

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.