34.239.170.244 - US

Mogens Holmriis


Livet er hans største inspirationskilde og Trollkirken nær Nibe, Danmark hans yndlingssted. Og han mener, det er lettere at behandle folk med høflighed end det modsatte. Bernt Santesson blev født i Aalborg, Danmark og er en nordjylland i ordets bedste forstand. Omhyggelig, rolig og venlig.

Designet af Mogens Holmriis

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.