44.220.44.148 - US

Michael W. Dreeben

Efter at have afsluttet en MFA i skulptur ved University of Chicago, fik den amerikanske designer Michael W. Dreeben sin uddannelse med en master inden for træbearbejdning og blev senere tildelt et Fulbright-stipendium til at studere traditionelt håndværk og træbearbejdning i Rajasthan State i Nordindien. Da han vendte tilbage fra Indien, fortsatte han med at forfølge en række designinteresser og grundlagde Accuslab, LCC som leverede lagerlinjer af betonmøbler og arkitektoniske komponenter til flere store nationale detailhandlere. Hans design afspejler skulpturel sensibilitet, tankevækkende engagement i materiale og en bred design- og produktionserfaring.

Designet af Michael W. Dreeben

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.