Marie Hesseldahl


Marie Hesseldahl er uddannet industriel designer fra Designskolen Kolding. Lige siden endt uddannelse har hun arbejdet med produkt- og interiørdesign. Siden 2016 har Marie Hesseldahl sammen med studiekammeraten Nanna Neergaard designet interiør og andre produkter til adskillige brands under navnet Manér Studio. Sammen går duoen meget op i at skabe værdifulde produkter i et funktionspræget univers.
I 2018 har duoen tegnet den kendte ARC lampeserie for LE KLINT. Serien består af en pendel, gulv-, bord-, samt multilampe. Lidt senere fik lampeserien en lille udvidelse i form af ARC Nordic som er det kendte design, bare med sæbebehandlet eg og sand farver. Senere samme år var duoens lampeserie en af de nominerede for årets lampe til Design Awards.

Designet af Marie Hesseldahl

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.