44.210.151.5 - US

Marco Zito

Marco Zito er født i 1996 og er en arkitekt uddannet under Vittorio Gregotti ved IUAV i 1994. Han er lektor i industrielt design ved universitet IUAV i Venedig. Han er desuden foredragsholder ved Industrial Design Center i Montevideo, Urugay, ved San Marco Center i Kigali, Rwanda og ved IMC – Industrial Modernization Center of Cairo, Egypten. Hans studie i Venedig har specialiseret sig i produktdesign, indretning og arkitektur. Han har flere internationale anerkendelser. For Foscarini har han udtænkt Caiigo – en lampe hvor håndværksfærdigheden i venetiansk glasfremstilling minder om billedet af tåge, der stiger over lagunen. Hans design er permanent udstillet i designsamlingen Triennale di Milano. Han har projekter med anerkendte mærker som Foscarini, Agape, Electrolux, Fila og mange flere.

Designet af Marco Zito

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.