3.237.34.21 - US

Laila Gohar

Laila Gohar er en New York baseret designer og kok. Hun skaber unikke oplevelser med mad i fokus. Hun er bedst kendt for hendes samarbejde med store brands på tværs af kunst, design og mode. Hendes kollektion for HAY er en serie bestående af service og køkken tilbehør. Sobremesa kollektionen hylder og fremhøver glæden ved at være vært.

Designet af Laila Gohar

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.