44.210.151.5 - US

Lagranja Design

Lagranja Design er et tværfagligt designstudie grundlagt i Barcelona i 2002 af Gabriele Schiavon og Gerard Sanmarti. Designstudiet er specialiseret i interiør og møbeldesign. Studiet har fået sit navn fra en gade hvor studiet først blev åbnet, hvilket bogstaveligtalt betyder ”Farm”. Lagranja Design er eksperter inden for industriel design. Deres eget møbelkatalog ”Lagranja Basic Collection” indeholder en række stole, skamler, sofaer og borde lavet af de fineste materialer. I 2010 konsoliderede Lagranja Design væksten med nye kontorer, først i Hong Kong og senere i Istanbul. I begyndelsen af 2011 flyttede de til nye lokaler i en moderne fabrik i Barcelona. Nu har de et hold på mere end 15 mennesker. Lagranja Design har vundet førende priser i ind- og udlandet, herunder Red Dot Award i 2017, Premi Ciutat de Barcelona de Disseny i 2008, Via Prize i 2009, IIDA Excellence Award fra International Interior Design Assosiation i USA i 2009, IDEA Award i 2008 og Silver Delta i 2012.

Designet af Lagranja Design

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.