3.237.34.21 - US

Kindt-Larsen


Edvard Kindt-Larsen (1901 – 1982) var uddannet fra Byggeteknisk Skole i 1922 og arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1927. i 1937 gifter Edvard Kindt-Larsen sig med Tove Kindt-Larsen (1906 – 1994) som arbejdede med møbeltegning. Hun var ligeledes uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Sammen starter parret i 1945 deres egen tegnestue og Edvard Kindt-Larsen blev samtidigt ansat som forstander på Kunsthåndværkerskolen i 1945-1953.
Parret har igennem årene designet mange forskellige ting som sølvtøj, smykker og tekstiler, men Edvard og Tove Kindt-Larsen er mest kendt for deres møbeldesigns. I 1939 designede parret Kaminstolen og I 1940 vandt stolen en førsteplads ved Snedkerlaugets Møbeludstilling. I 1957 designede parret den kendte taburet, og ved fremvisning købte Dronning Ingrid et eksemplar. og I 1942 designede Parret Tulip Stolen.

Designet af Kindt-Larsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.