35.174.62.162 -

Keiji Takeuchi

Designer Fredericia Møbler

Keiji Takeuchi er en designer med et virkeligt globalt udsyn, hvilket hans baggrund i særdeleshed understøtter.  Keiji er født i Japan, baseret i Milano, opdrættet i New Zealand og udannet i Paris. Det karakteriserer også hans design ved dets renhed og fraværet af overflødige elementer, og han ser enkelthed som vejen til sofistikering. 

Jeg forsøger at finde den enkleste måde at dele glæde på i vores hverdag. Begrebet håndværk er et resultat af vores forhold til tingene, hvor vi etablerer følelsesmæssige dialoger med produkter”

Keijis fascination for hvordan mennesket interagerer med objekter er en vedvarende energikilde. Hvordan man forbinder sig til et produkt og hvordan de forbedrer vores liv. Et design skal vække følelser og indgyde en følelse af lykke og her afspejler etos sig.

Keiji bruger ofte udtrykket ”levende objekter” til at beskrive sit arbejde, da han søger det væsentlige i ting i design. Med udtrykket refererer han også til at han skaber designs med en ekstra dimension, der tilføjer en atmosfære.

Designet af Keiji Takeuchi

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.