Kastholm & Fabricius

Jørgen Kastholm (1931-2007) og Preben Juhl Fabricius (1931-1984) var begge arkitekter og dimitterede på Danmarks skole for indretnings arkitektur, hvor de begge studerede under Finn Juhl og derefter sammen med Arne Jacobsen. Selvom de samarbejdede i mindre end et årti og hun skabte en håndfuld design, efterlod Kastholm & Fabricius en arv af værker, der blev udstillet på museer verden over – fra Museu de Arte i São Paulo til MoMA i New York og Musée d`Art Moderne i Paris. Mens Fabricius blev uddannet som møbelsnedker og Kastholm som smed, hjalp denne balance dem med at definere en ny slags luksus, hvilket tilføjede en elegant facet til den herskende funktionalisme i moderne design. Slanke, aflange former, symmetri og en moderne blanding af materialer. P376 pendlen fra &tradition er et perfekt eksempel på designernes subtile arkitektoniske tilgang til design.

Designet af Kastholm & Fabricius

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.