100.26.196.222 - US

Jozeph Forakis

 

Jozeph Forakis er født i New York City. Han færdiggjorde sin Bachelor of Fine Arts in Industrial Design på Rhode Island School og Design og en Master inden for Industrial Design fra Domus Academy i Milano. Hans design er anerkendt for sin innovative brug af materialer og teknikker, såvel som for hans igangværende undersøgelse af den adfærdsmæssige indflydelse af interaktive informationsteknologier i produktdesign og i hverdagsgenstande. I 1993 etablerede han sit designstudie i Milano og arbejdede med en bred vifte af internationale kunder inden for boligindretning, herunder Foscarini, LG Electronics, Philips og mange andre. Han er i øjeblikket lærer og foredragsholder ved Domus Academy og Institute of Interaction Design Ivrea. Fra 1992 til 2002 var han europæisk designdirektør for Motorola, hvor han var ansvarlig for at udvikle nyt designsprog, strategi og produktdesign. Hans design er blevet vist i mange gallerier og museer rundt om i verden, herunder også Museum of Modern Art (MoMA) i New York, hvor det nu er en del af den permanente samling.

Designet af Jozeph Forakis

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.