Joel Hoff

 

Joel Hoff er født i Colchester, England. Han blev uddannet som indretningsarkitekt inden han studerede industriel design ved Muthesius Kunstskole i Kiel, Tyskland og derefter på Royal College of Art i London i 2014 med en Master i designprodukter. Hans afsluttende kandidatafhandling Switch Light, vandt Hay Talent Award i 2014 og blev året efter lanceret under navnet Turn On for HAY. Designet vandt ligeledes Årets Design pris i 2015, arrangeret af designmuseet i London. Hans mål er at designe objekter til masseproduktion, som samtidigt ikke tvinger forbrugerne til masseforbrug; men derimod inspirerer forbrugere til at eje færre ting af større kvalitet som man kan have glæde af i mange år ud i fremtiden. Gennem designerens forståelse af fremstillingsprocesser og deres mange forskellige fordele og begrænsninger, ønsker han at fremme en lang levetid med hensyn til både materialer og form.

Designet af Joel Hoff

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.