3.237.34.21 - US

Jens Risom

Jens Risom

Jens Risom var en stærk fortaler for ideen om, at design skal være beskedent minimalt og ikke i centrum. Han var et sandt talent og en central aktør i den danske modernismebevægelse og introducere en skandinavisk sensibilitet til det amerikanske marked.

”Godt design betyder, at alt godt vil gå godt sammen med andre lige gode ting.”

Dette blev starten på en succesrig karriere for Jens Risom. Han designede en række stykker, som stammede fra funktionalitet, gennemsyret af en New York-sand for stil og savoir-faire. Risom havde en underspillende tilgang til elegance og ses i hans præference for blive kurve, geometriske vinkler, smart konstruktion og affinitet for kontinuitet. I løbet af hans karrierer fortsatte han med at påvirke den globale designarena og han efterlod en arv af fantastiske, strømlinede designs.

Designet af Jens Risom

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.