3.237.34.21 - US

Isbrand Design

Isbrand Design består af designduoen og ægteparret Hans og Lise Isbrand. Hans er født i 1941 og har studeret på Danmarks Designskole og er udlært møbelsnedker hos A.J. Iversen i 1960. Lise som er født i 1942, har også studeret på Danmarks Designskole og er udlært møbelsnedker hos Kjellerup Møbelfabrik i 1962. Isbrand Design mener, at den bedste måde at generere ideer er at udfordre hinanden og sig selv konstant. Ofte er de gode ideer ikke indlysende før de realiseres – og det kræver en vis tålmodighed at teste og prøve. Når Isbrand Design får den perfekte idé, skærer de sig til knoglen og sørger for, at kun de mest nødvendige former og funktioner er tilbage ved det færdige produkt.

Designet af Isbrand Design

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.