35.174.62.162 -

Isamu Noguchi (1904 – 1988)


Isamu Noguchi var en japansk amerikansk kunstner og landskabsarkitekt. Født i 1904 i Los Angeles og var søn af en japansk poet og en amerikansk forfatter. Isamu flyttede med sin mor til Japan i sine unge leveår, og blev senere sendt tilbage til Amerika for at gå i skole. Udover at arbejde som billedhugger så skabte Isamu Noguchi møbler, lamper, interiør, udendørsrum, haver og scenografier. Han gik meget op i rumlige virkninger og boligindretning. Hans kunst skulle have en social og praktisk funktion.
Noguchi er kendt for sine skulpturer og offentlige kunstværker, og flere lamper og møbler, hvoraf nogle stadig fremstilles og sælges i dag. I 1951 designede han at designe den kendte Akari Light Sculptures, som er en serie bestående af over 100 lysskulpturer. Alt fra Bord- til luft- og gulvlamper.

Designet af Isamu Noguchi (1904 – 1988)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.