34.239.170.244 - US

Herman Studio


Herman Studio har eksisteret siden 2012 Originalitet er noget, som Herman Studio stræber efter: "der skal være plads til overraskelser og til noget, der ikke er set før." Herman Studio består af to designere, Helle Herman Mortensen og Jonas Herman Pedersen, og arbejder i en
interativ og holistisk designproces mellem skitser, modeller og prototyper. Ved at kombinere disse elementer frembringes inspiration, kreativitet og stor dynamik, der hjælper dem i deres udvikling af nye projekter.
Deres workshop er derfor blevet en naturlig del af studiet i forbindelse med koncept og produktudvikling og de har dermed haft adskillige store virksomheder, som samarbejdspartnere.

Designet af Herman Studio

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.